Bridesmaids

bridesmaids

Filmen Bridesmaids. Annies liv är en enda röra. Men när hon får reda på att hennes bästa vän Lillian är förlovad har hon inget annat val än att tacka ja till uppdraget [ ]. Betyg: 4 av 5. Regi: Paul Feig I rollerna Kristen Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Chris O'Dowd, Jon Hamm. ”Bridesmaids” har blivit en av årets mest framgångsrika komedier i USA (vilket överraskat en bransch som är märkligt ovan vid kvinnliga huvudrollsinnehavare) men så är den. Den försmådda och panka Annie tvingas leda en grupp färgstarka tärnor på en vild åktur när hennes bästa vän skall gifta sig.

Bridesmaids Video

Bridesmaids: Hilarious air-plane scene (ft Kristen Wiig, Maya Rudolph and Rose Byrne) Det här är lätt en av årets bästa komedier. Medlemmar som äger filmen. Här har man vägrat de värsta kvinnoklyschorna och låtar karaktärerna fula ner sig, göra bort sig och skita på sig och visst blir det lite roligare än om Adam Sandler eller liknande hade gjort detsamma speciellt när de i finklänningar spyr ner varandra i en exklusiv modebutik. Bacchus Slot - Play this Booming Games Casino Game Online man annat än älska Melissa McCarthy? Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info sesn. Med bara en chans att få det rätt kommer Annie att visa Lillian och hennes ungmör hur långt någon är beredd att gå för sin bästa vän. DN är bäst i inloggat läge - som inloggad har du tillgång till flera smarta funktioner.

Bridesmaids - Sie

Är du säker på att du vill logga ut? Annie är huvudtärna, men börjar bli utkonkurrerad av en av de andra tärnorna, en rik och vacker, ny bekanskap till Lillian. Den bästa komedin jag sett på väldigt länge. Här är musikalavsnitten vi minns Efter Grotescos musikalsuccé. Man varvar slapstick och avföringsskämt med subtil humor och mer dramatiskt tyngda scener till höger och vänster. Något hon ansvarat för själv förresten, Wiig står även för manus tillsammans med Annie Mumolo. Annies kärlekshistoria med en irländsk polis Chris O'Dowd är dessutom lågmält charmig och känns inte meningslös och påklistrad som liknande ofta gör. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Se filmen på Discshop. Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s. Filmer Amerikanska komedifilmer Filmer i regi av Paul Feig. Redaktionen Kontakta oss Skriv för MZ. Annie tar sig tveksamt an uppdraget men får konkurrens av Lillians nya väninna Helen Rose Byrne - en manipulativ överklassnobb som hotar att ta över Annies uppgift som både brudtärna och bästa vän. Annie Mumolo Kristen Wiig. Diskussioner om Bridesmaids   1 diskussioner. Privata listor med filmen. bridesmaids DN Digitalt gratis första månaden. Annie Mumolo Kristen Wiig. Verktyg Sidor som länkar hit Relaterade ändringar Specialsidor Permanent länk Sidinformation Wikidataobjekt Använd denna sida som referens. Byrne som senast sågs som skräckfilmshjältinna i "insidious" är en oväntad bra komedienn medan birollsproffs som Ellie Kemper "The Office" , Wendi McLendon-Covey "Reno ! Annies liv är en enda röra.

0 thoughts on “Bridesmaids

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.